Saturday, October 29, 2011

AK Info : NETCUT - Pembasmi pencuri line.

Posted by : Ane Hal
(Suara gedik)
Salam u all! today, i want u teach u all kan how to ajar cukup2 people that rude sangat2 steal my streamyx line. I'm so angry u all, i pays penat2, diorang sedap2 download cerita  omputih. Ewww, geramnnya!! i pakai streamyx pun tengok drama tv3 kat TONTON jew..

Baru i tau muka i huduh kalau i marah. Sorry my kitten.


Takpe2..hari ni kan i found satu sofware yang boleh sunatkan(disconnect) terus pencuri2 ni. Yaa, maybe some of u already know, but this is knowledge u know, everyone needs to know.

So, NETCUT, like its name, is the software that cut unwanted IP from use your line for free. Sorry ya u all, my english is bad i think, i only got Band 1 u know. So, if u geram dengan that pencuris, just klik disconnect on desired IP. I kalau marah, memang nak menyumpah tau, jadi i sebut disconnect je la, kan berlapik.



Die you jerry basta**





Apa? diorang masuk balik keesokan hari? ala, u all ni, tu pun nak suruh I ajar, just tukar ur password WPA type and taip password panjang, sure sampai kiamat pun diorang takleh decrypt lagi.

So, salam kata dari I, sepandai - pandai pencuri line melompat, akan jatuh juga ditangan i. Ee, apa ni lawak bodoh.

Ok u all, bye.. mmuah mmuah.
P.S: kepada pencuri line, hghhhhhhhghhh(suara kucing betina marah)