Sunday, December 11, 2011

AK Notification : Poll

Posted By : Ahmad Imjan

First of all, AK Maju nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang lawat blog ni terutama AVI. haha. Anyways, AK Maju nak mintak maaf sangat2 coz tak boleh nak update blog slalu coz ada kerja lain perlu disetelkan. And Ak Maju juga nak tau sebenarnya tutorial apa yang korang nak lagi supaya AK Maju boleh kongsi ilmu kat korang. Yelah, lagi senang kita post benda yang orang tanya and then kita wat tutorial. And kalau boleh pasal komputer k. Pasal politik, cintan, lestari ke, itu semua menuju ke recycle bin. Ombak rindu takpe.
Yeah!!!
So, AK Maju sebenarnya dah wat poll untuk korang undi sendiri nak banyakkan tutorial or info, coding dan sebagainya kat tepi sidebar ni. Jadi, undian anda amat dihargai bagi memudahkan sebarang posting dan membuatkan korang xjemu membaca. And kepada ada yang tanya tu AK Maju tu apa, ni sebenarnya kedai komputer, and i want to promote this kedai komputer to all of you. Nanti kalu kesempatan, i will make online shop for this kedai and will give u guys a nice price for computer's gadjet. Ok, that's all folks.

Perkongsian itu satu mahmudah

2 comments:

  1. buat la tuturial cara nak hack wifi. keh keh keh

    ReplyDelete
  2. hacking wifi adalah topik panas panasnya kepada pengguna streamyx. nanti kena pangkah pulak nanti. huhu

    ReplyDelete