Sunday, December 18, 2011

AK Rilek : Counter Strike is Funny


Posted By : Ahmad Imjan

Counter Strike merupakan game FPS yang paling dikenali ramai di seluruh dunia. Masa kecik dulu sanggup pergi CC dari pergi sekolah petang(Kat Johor waktu petang ialah sekolah agama). Jahilliah betul masa tu. Anyways, ini semua tinggal kenangan and today is Sunday, so enjoice this video. By the way, ini kat De_dust 2. Click the link below to see the video.




Sumber : FlashDeck

4 comments:

  1. Terbaik beb, aku dah tua2 ni pon asyik main game tue jeee... hiihihhiihihi

    ReplyDelete
  2. oh..tba2 trngt..prnh lawan ngn abg dulu..men tipu sbb nk mng..jht tak..hahah

    ReplyDelete
  3. Counter strike?! yiehaaa..lompat pagar skolah semata2 nak main CS kat cc..jap2, yg KD main watak die xde la comel mcm kat atas nih.hu3

    ReplyDelete